Loading...

СТАНДАРД АПАРТМАНИ

Роом Фацилитиес

људи:

спрат: приземље


  • 2 Собе
  • чајна кухиња
  • клима уређај
  • TV LCD
  • фен
  • фрижидер
  • Бесплатан бежични интернет
  • Сеф (на захтев)
ja сам заинтересован

IMG 0694

IMG 0685
IMG 0686
IMG 0690
IMG 0692
IMG 0694
IMG 0696
IMG 0697
IMG 0698
IMG 0700
 All works