Loading...

Стандард Доубле

Стаите

људи:

спрат: приземље


  • чајна кухиња
  • клима уређај
  • TV LCD
  • фен
  • фрижидер
  • Бесплатан бежични интернет
  • Сеф (на захтев)
Ја сам заинтересован

IMG 0694

IMG 0644
IMG 0645
IMG 0647
IMG 0648
IMG 0650
IMG 0655
IMG 0656
IMG 0660
IMG 0663
IMG 0674
IMG 0675
 All works